Arkiv

Bokbörsen

Konserthusets foajé

Dagens gamla vykort tror jag kan ha varit med tidigare i Karlskronabloggen, men här kommer en repris. Karlskrona Konserthus ritades av arkitekten Wolter Gahn (1890-1985) och stod färdigt år 1939.

Vykortet blev aktuellt igen eftersom Föreningen Gamla Carlscrona ska hålla sitt p g a Coronapandemin försenade årsmöte här i Konserthusets foajé lördagen den 3 oktober klockan 16.00. Där finns mycket gott om plats så att deltagarna kan sitta utspridda med stora mellanrum.

Vi hade tidigare i SD Karlskrona flera medlemsmöten här när Restaurang Sarajevo alldeles bredvid inte hade tillräcklig plats innan vi flyttade till egen lokal i Lyckeby och i stället gick över till Lyckeby Medborgarhus vid evenemang med fler deltagare än vad som ryms i medlemslokalen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>