Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Loppis i Sälleryd

Loppmarknaderna i Ronneby Brunnspark, Hoglands park och Wämöparken är helt inställda i år p g a Coronapandemin. En som dock höll öppet idag var i Sälleryd, men det var inte så mycket att hitta där. Betydligt bättre var det föregående år på de bilder jag sett därifrån.Det var heller inga problem att “hålla avstånd” för det var nog bara ett tiotal besökare där samtidigt.

Det var första gången jag var i Sälleryd sedan 1981 då vi i Sälleryds Tapet- och lanthandel köpte tapeter till vårt hus som var under uppbyggnad i Norra Hässlegården. Jag körde helt klart inte den närmaste snabba vägen dit, men hemvägen gick desto snabbare. En lärdom av detta är att alltid kolla färdväg på nätet eller använda GPS:en i mobilen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>