Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kyrkofullmäktige idag

Idag var första och sista kyrkofullmäktige i Karlskrona-Aspö pastorat för “vårsäsongen” och mötet hölls i Fredrikskyrkan. Kyrkofullmäktige är visserligen högsta beslutande organet i pastoratet, men det brukar bara vara mycket korta möten två gånger om året där man i princip bara godkänner det som kyrkorådet beslutat om tidigare. Idag blev det dock nästan exakt en timmes möte och bra med flera mycket bra presentationer på flera av punkterna, även om just jag sett dessa tidigare i kyrkorådet.

Innan mötet hade även vi som ingår i valberedningen ett mycket kort möte eftersom fullmäktige skulle besluta om nya ledamöter och ersättare.

På väg över Stortorget till möten i valberedningen och kyrkofullmäktige.
Fredrikskyrkan är perfekt för fysiska möten så här i Coronatider och är finns också tillgång till handsprit. Fem stolar i raderna och bara de två ytterstolarna bör användas. Här en bild tagen innan kyrkofullmäktige började.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>