Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Möte med restriktioner

Idag höll SD Karlskrona medlemsmöte i Lyckeby Medborgarhus med förvaltningschef Elina Tyrberg från Kultur- och fritidsförvaltningen i Karlskrona kommun. Elina höll en alldeles utmärkt och informerande föreläsning om det nya kulturhuset vid Stortorget och fick massor av frågor under resans gång.

Det var ett ovanligt möte på många sätt, t ex var det bara ett drygt tjugotal medlemmar som kom till mötet. Normalt antal vid medlemsmöten brukar vara 40-60 personer, med toppar kring 100.

Anledningen var naturligtvis utvecklingen av Coronaviruset och det var strikta restriktioner med att man först fick tvätta händerna innan man kom in i lokalen. Därefter var det “spritning” av händerna som gällde. Den uppdukade kakbuffén fick man heller inte själv plocka kakor från, utan det var utdelning kakorna med plasthandskar. Som framgår av första bilden nedan satt även alla medlemmar utspridda över hela lokalen för att förhindra eventuell smittorisk om någon skulle vara sjuk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>