Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Parkeringsböter eller?

I morse skulle jag flytta bilen eftersom jag såg från köksfönstret att kommunen satt upp koner med någon information vid parkeringen på Västra Vittusgatan. Jag såg två lediga parkeringsplatser alldeles utanför huset, så det var enkelt att flytta bilen. När jag parkerat upptäckte jag en gul lapp på vindrutan, men det var helt otänkbart att jag kunde stått felparkerad. Hade dock inga glasögon, så jag kunde inte läsa lappen förrän jag kom upp i lägenheten. Mycket riktigt var det böter till en helt annan bil, dock samma bilmärke. Jag vet inte om det var en chansning att jag skulle betala eller om någon annan hittat böteslappen och satt på min bil? Böteslappen gällde en bil som parkerat fel på Fisktorget den 9 januari och ägs av en person bosatt i mellersta Blekinge.

2 comments to Parkeringsböter eller?

  • fd K-a-bo

    Försöka duger.!
    P-böter är bortkastade pengar.
    (Fast har fått böter på V Vittusgatan. Hela nedförsbacken full med bilar. Alla med lapp inkl min husbil..)

  • Karlskronabloggen

    Ja, det kan kanske ha varit på den tiden när det var parkeringsförbud 13-16 på måndagar p g a gatusopning? Det togs bort för några år sedan i hela “Karlskrona NV” eftersom det är mycket färre parkeringsplatser här än i de andra områdena. Det brukade vara tävling där varje måndag eftermiddag att hitta plats just innan klockan 16.00 på måndagar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>