Arkiv

Bokbörsen

Parkeringsböter eller?

I morse skulle jag flytta bilen eftersom jag såg från köksfönstret att kommunen satt upp koner med någon information vid parkeringen på Västra Vittusgatan. Jag såg två lediga parkeringsplatser alldeles utanför huset, så det var enkelt att flytta bilen. När jag parkerat upptäckte jag en gul lapp på vindrutan, men det var helt otänkbart att jag kunde stått felparkerad. Hade dock inga glasögon, så jag kunde inte läsa lappen förrän jag kom upp i lägenheten. Mycket riktigt var det böter till en helt annan bil, dock samma bilmärke. Jag vet inte om det var en chansning att jag skulle betala eller om någon annan hittat böteslappen och satt på min bil? Böteslappen gällde en bil som parkerat fel på Fisktorget den 9 januari och ägs av en person bosatt i mellersta Blekinge.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>