Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Föreningen Gamla Carlscrona på Frei Geist

I år blev det på mångas begäran inget julbord för Föreningen Gamla Carlscrona som i stället i torsdags kväll samlade styrelse, revisorer och övriga aktiva i föreningen “med respektive” till god mat på restaurang Frei GeistSödra Smedjegatan. Restaurangen är tidigare mest känd som “Fläskoset“, men det var många år sedan och det har varit flera olika ägare sedan dess.

Mycket god mat i form av förrätt, huvudrätt och dessert och det enda att klaga på var väl att det tog alldeles för lång tid mellan de olika rätterna. Att jag sedan åkte på en rejäl magsjuka natten och morgonen efter är förhoppningsvis dock inget som hade med den goda maten att göra.

Nu är jag dock helt återställd och strax dags för SD Karlskronas julbord för alla som jobbar aktivt som fritidspolitiker i Karlskrona kommun, så det kommer senare någon eller några bilder från det evenemanget!

Nedan tre bilder från Frei Geist den regniga torsdagskvällen för två dagar sedan!

Föreningen Gamla Carlscrona på Frei Geist
Föreningen Gamla Carlscrona på Frei Geist

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>