Arkiv

Bokbörsen

Gratisparkering vid Preem på Hattholmen

Som alla nog vet är det dyrt att parkera på Trossö och framförallt i centrala delarna av Karlskrona. Ett alternativ som Karlskrona kommun införde rätt nyligen och som många utnyttjar är de gratisparkeringar som nu finns på Hattholmen, där de gamla oljecisternerna fanns i äldre tider.

Jag räknade till ett trettiotal platser som nästan alla var upptagna när jag körde förbi idag. Kan vara ett bra sätt för pendlare som inte drar sig för en kvarts promenad in till Trossö, kanske har en cykel med sig eller har det som mötesplats med arbetskamrater där bara en bil sedan kör vidare mot centrum.

Gratisparkering vid Preem på Hattholmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>