Arkiv

Bokbörsen

SD vänder i abortfrågan

En fråga som gjorde att Sverigedemokraterna tveklöst tappade många främst kvinnliga väljare i valet 2018 var den om gränsen för abort. Det var ingen i mitt tycke speciellt viktig fråga, men den förstorades upp mycket i gammelmedierna innan valet. Jag fick själv frågor om varför partiet hade denna hållning och tre gamla bekanta som röstat på SD i 20 år förklarade att de valde ett annat parti 2018, enbart p g a denna fråga.

Nu vänder SD i frågan och anpassar sig till övriga partier, vilket jag tycker är mycket bra! Förhoppningsvis leder det till att många nu vänder tillbaka och röstar på SD 2022.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>