Arkiv

Bokbörsen

Mikael Eskilandersson (SD)

Idag hade Sverigedemokraterna Karlskrona medlemsmöte i Lyckeby Medborgarhus och ett drygt trettiotal medlemmar och sympatisörer samlades för att lyssna på riksdagsman Mikael Eskilandersson som sitter i Civilutskottet i Sveriges Riksdag. Föreläsningen hette “Från vaggan till graven” och var mycket intressant.

För egen del kunde jag tyvärr bara stanna och lyssna på första timmen p g a ett annat möte, så jag missade både den säkert goda maten i form av rostbiff och potatissallad och den andra halvan av föreläsningen.

Bilden nedan visar inledningen av föreläsningen och infällda till höger syns SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson i samspråk med Mikael Eskilandersson innan mötets början.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>