Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Lyckeby Marknad

SD Karlskrona fanns som vanligt på plats vid höstmarknaden i Lyckeby. Det blev många och enbart trevliga besök i vårt lilla tält. Tyvärr får vi varken bjuda på kaffe, korv eller popcorn på denna marknad, med motiveringen att det finns andra som säljer just detta. Vi delade dock ut massor med pins, pennor, läppbalsam, nyckelband och doftgranar. Särskilt läppbalsam från SD Kvinnor hade en strykande åtgång och tog helt slut under dagen.

Under passet 11.00-14.00 fick vi många trevliga besök t o m av politiska motståndare. Bland andra kom riksdagsman Magnus Manhammar (S) på besök liksom lokalpolitikern Jan-Åke Nordin (M). För egen del även trevligt besök av en bloggläsare som jag inte träffat tidigare. En annan bekant som alltid dyker upp på Lyckeby Marknad är Lars Andersson, tidigare utgivare av numera nedlagda veckotidningen Bas Blekinge.

SD Karlskrona på Lyckeby Marknad hösten 2019

Ovan ser vi “lunchpasset” med från vänster Fredrik Thomasson, Göran Eklund och Lars-Olov Stenborg. Fotograf var Kenneth “Pelle” Johnsson som var “tjänstledig” och för en gångs skull inte deltog. Passet dessförinnan bestod av Lotta Antman, Benny Berglund och Lisbeth Elmlund och sista passet bestod av Christopher Larsson, Åsa Larsson och Jan Sjöholm. Det fungerade perfekt med tre personer i tre olika pass i stället för tidigare fyra personer i två olika pass, så förhoppningsvis blir detta standard framöver!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>