Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Regnig loppisförmiddag

Den sista loppisen detta år i Hoglands park inleddes med regn så det var många paraplyer på plats. Det var ungefär lika osäkra prognoser som förra veckan då vi fanns på plats och sålde, men den gången klarade sig marknaden helt utan regn. Idag var det lätt regn på förmiddagen, men sedan sprack det upp och blev perfekt loppisväder. Dagens Bild blir fem okommenterade bilder från tidig förmiddag. Andra bilden visar för övrigt en av de ansvariga i IFK Karlskrona, Leif Ottosson (längst till höger), som passade på under ett kort uppehåll i regnandet att tillsammans med en medhjälpare gå runt och ta betalt av de som sålde denna dag.

Regnig loppisförmiddag i Hoglands park 2019-08-13
Regnig loppisförmiddag i Hoglands park 2019-08-13
Regnig loppisförmiddag i Hoglands park 2019-08-13

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>