Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fullmäktige i Fredrikskyrkan

Dagens kyrkofullmäktige i Karlskrona-Aspö pastorat hölls för första gången i Fredrikskyrkan, närmare bestämt i Södra verksamhetsrummet. Samtidigt pågick körövningar i Norra verksamhetsrummet och kyrkan var även öppen för spontana besökare.

Jag tycker det är praktexempel på hur den nya Fredrikskyrkan fungerar efter renoveringen. Här försiggår parallella olika verksamheter hela dagarna och det finns många som numera har sina dagliga arbetsplatser i kyrkan.

Här är mötet just avslutat och några tjänstemän och förtroendevalda har hunnit lämna sammanträdesrummet, medan de flesta dröjer sig kvar en stund. Därefter var det dags för kaffe och småkakor med många trevliga samtal ledamöter och tjänstemän emellan i olika konstellationer.

Kyrkofullmäktige i Fredrikskyrkan 2019-05-22.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>