Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Briljant valfilm…”

Sverigedemokraterna presenterade idag sin valfilm inför EU-valet den 26 maj och enligt Marcus OscarssonTV4 är det en “Briljant valfilm även inrikespolitiskt”. I detta fall håller jag helt med Marcus, även om jag tycker att han senaste åren blivit mer och mer “politiskt korrekt” och anpassat sig till det vänsterliberala etablissemangets åsikter. Speciellt hans ständiga vurmande för Annie Lööf (C) i olika sammanhang har varit obegripligt, men här prickar han helt rätt i sin recension av SD:s valfilm.

Sen återstår väl att se vad arbetsgivaren på TV4 tycker om detta och om han kommer att få framföra samma åsikter i deras program. Detta är något han framfört på sin personliga Facebooksida som har över 400 000 följare.

Så, upp till var och en att bedöma filmen nedan och själva avgöra om man tycker som Marcus!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>