Arkiv

Bokbörsen

Kommunallagen del 2

Idag var det dags för andra heldagen med obligatorisk utbildning för alla förtroendevalda lokalpolitiker i Karlskrona kommun. Den här gången handlade det om hur kommunallagen hanteras lokalt i Karlskrona. Kommunallagen gäller lika för alla kommuner, men sedan anpassas den lokalt efter de förutsättningar som gäller i varje kommun.

Det var en intressant dag i Wämö Center med enbart föreläsare som är anställda inom olika avdelningar i Karlskrona kommun. Det handlade bl a om ekonomi, ärendehantering, arbetsmiljöregler, arvodesbestämmelser och pensionsregler.

Utbildning för alla förtroendevalda i Karlskrona kommun 2019-2022 i Wämö Center den 1 februari 2019.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>