Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Avtackning och nya nämnder

Igår var det kommunfullmäktige i Karlskrona och under ett sammanträde på fem timmar avtackades bl a alla avgående ledamöter och ersättare från den gångna mandatperioden. En av alla som avtackades lite extra  var tidigare kommunstyrelsens ordförande Patrik Hansson (S) som nu efter drygt 30 år i följd som ledamot lämnar kommunfullmäktige. Nedan får han en avskedspresent av 2:e vice ordförande Peter Glimvall (M). Till vänster Gunilla Ekelöf (L) som är “nygammal” ordförande i kommunfullmäktige.

Första delen av sammanträdet ägnades också åt att välja in presidium, ledamöter och ersättare i alla nämnder. De flesta nämnder har 13 ledamöter och 11 ersättare och när jag kollade Arbetsmarknadsnämnden så är vi 14 av 24 ledamöter och ersättare som är kvar sedan föregående mandatperiod.

Avtackning och nya nämnder

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>