Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Budgetdag för SD Karlskrona

Idag var det samling för alla SD Karlskronas 40-talet fritidspolitiker i medlemslokalen för den årliga “budgetdagen“. Alla partiets ledamöter och ersättare i nämnder och styrelser i Karlskrona kommun var samlade för att inom kort kunna presentera en budget för i första hand 2019, men även för kommande år.

Budgetdag för SD Karlskrona

Under ordförande Christopher Larssons (sittande till vänster) överinseende fick representanterna från varje nämnd och bolag presentera sin text och tankar till kommande budgetdokument. Här är det Drift- och servicenämnden med från vänster Magnus Johansson, Robert Andersson, Helen Olsson, Paul Cederholm och gruppledaren Margareta Jonasson som gör sin presentation. Det var väldigt många frågor under alla presentationer, så det drog ut på tiden så att två nämnder inte hann presentera något innan det var dags för gemensam lunch på Libanon House i Lyckeby.

Nedan kommer två okommenterade bilder från lunchen på Libanon House och det fungerade, precis som förra året, nästan helt perfekt med alla förbeställda rätter till var och en! Min kebabtallrik med pommes och stark sås var jättegod, men helt omöjligt att äta upp allting. Efter lunchen fortsatte “budgetdagen” med presentationer av resterande nämnder och alla bolagen innan det var dags för interna grupparbeten, vilket blev en mycket bra avslutning på en fantastiskt trevlig och lärorik dag.

Budgetdag för SD Karlskrona

Budgetdag för SD Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>