Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Parkeringsproblem igen…

Parkeringsproblemen för både boende och besökare på Trossö är sedan länge känt och speciellt i “mitt” område “Karlskrona NV” är det så få platser att kommunen t o m tagit bort sopningen av gatorna. Nu försvinner ytterligare 15-20 platser i Stora Möllebacksgränd på obestämd tid. Det ska läggas “nya elkabelrör” fr o m idag, men ingen sluttid är noterad och vi får se hur det går när grävandet börjar. Till detta kommer de 15 platser vid Borgmästarekajen som redan är otillgängliga av samma orsak, så just nu är det extra svårt med parkering i hela området “Karlskrona NV”!

Dessutom precis utanför nya servicekontoret för bl a Skatteverket och Försäkringskassan, där det redan tidigare är stora problem. På bilden syns en bil som inte flyttats, men den hade inte fått böter och det beror nog på att man får stå “7 dygn” på denna sträcka, så kanske inte skylten för parkeringsförbud kom upp i tid.

Parkeringsproblem igen...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>