Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags att rensa valstugan

Valrörelsen 2018 är nu över och en sak att fixa är att rensa ut valstugorna på Stortorget. Tidigt idag var Ronnie Nilsson i full fart med detta i SD Karlskronas valstuga och bloggförfattaren hjälpte till med att ta ned plastskivor och affischer på valstugan. Det var några hundra skruvar som skulle dras ur, men de allra överst fick Ronnie fixa då mina höftproblem gör att jag har svårt att kliva upp och ned på den stol som var nödvändig.

Dags att rensa valstugan

2 comments to Dags att rensa valstugan

 • Fd K-a-bo

  Försökte nå dig både på lö och sö men Du höll dig undan!
  Var i staun pga Porslinsmässan (har ju viss anknytning)
  Talada iaf lite med sd-folket och en några från andra stugor också.
  S-folket var förvånansvärt förnuftiga!
  Bullens korv är ju dessutom alltid ok…

  • Karlskronabloggen

   Ja, det var synd att jag missade att träffa dig! Jag hade pass fredag 10-14 och lördag 10-14 och Göran Eklund sa att du varit där på fredagen efter 14 och framförde på lördagen en hälsning från dig! På söndagen levererade jag valsedlar på morgonen och höll sedan koll på vissa lokaler, så då var jag inte alls i valstugan. Var faktiskt där nere vid Porslinan ett par gånger i söndags eftersom det fanns en förtidsröstningslokal i kommunhuset, så jag såg det var mycket folk i rörelse kring Porslinan och även många fina gamla bilar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>