Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sabotage mot valstugan

Någon gång under natten mellan den 1 och 2 september sprayade någon vit färg över halva den skylt som SD Karlskrona har ovanför ingången till sin valstuga på Stortorget.

Dessutom hade någon klistrat massor av klistermärken från SSU (Sveriges Socialdemokriska Ungdomsförbund) på de affischer som sitter på valstugan.

Sabotage mot SD Karlskronas valstuga

Så här såg det ut söndag morgon vid SD Karlskronas valstuga.

Sabotage mot SD Karlskronas valstuga

Kollade webbkameran “Stortorget Live” i morse och här har ordförande Christopher Larsson anlänt till Stortorget måndag morgon för att tvätta rent skylten.

Sabotage mot SD Karlskronas valstuga

Christopher tvättar rent skylten.

Sabotage mot SD Karlskronas valstuga

Så här fint såg det ut när Åsa Larsson och Birgitta Stenberg öppnade upp valstugan klockan 10.00.

När det gäller klistermärken på affischerna (som har hårdplastskivor framför affischen) konstaterade Christopher Larsson följande:

“Vänstern – SD 0-2 
Vi låter oss inte tystas! På morgonen har vi dessutom fått representanter från ett av de största partierna att ta bort sitt ungdomsförbunds klistermärken från våra skyltar. Det hedrar dem, de skulle sträcka upp sitt ungdomsförbund också. Representanten sade att ”vi delar inte er politik men er syn på demokrati” och jag lovade att inte polisanmäla dem om det inte upprepades.”

 

2 comments to Sabotage mot valstugan

  • AWSvensson

    Kan man man inte via webbkameran få en bild av marodörerna , i brist på argument så har vänstern en egen speciell argumentation.

    • Karlskronabloggen

      Webbkameran spelar inte in bilder, förutom att den sparar en ögonblicksbild i timmen under ett dygn och det bara det senaste dygnet man kan titta på. Eftersom det hände på natten så är ändå kvalitén alldeles för dålig för att man skulle kunna ha någon hjälp av sådana bilder.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>