Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Förtidsröstning i Amiralen

Gjorde ett besök i Amiralen idag och det var verkligen full fart på förtidsröstningen till Val 2018. Det var åtminstone 15 personer i kö med sina röstkort när jag gick förbi, men bilden blev tyvärr lite för otydlig för att kunna visas här. Fick även ett samtal med valförrättaren eftersom jag ville kolla ett visst partis valsedlar och de var på plats. Dock är det många som hör av sig och säger att Sverigedemokraternas valsedlar saknas i vallokaler, men i alla fall som har kontrollerats har så inte varit fallet. Jag har själv fått göra ett par sådana besök i Konserthuset, men alla valsedlar finns på plats, men tyvärr är Sverigedemokraternas lite svåra att upptäcka eftersom valsedlar ligger i partiernas bokstavsordning och Sverigedemokraternas ligger precis ovanför Vänsterpartiets. Personligen kan jag tycka att det var en miss att ha ett avvikande betydligt mindre typsnitt för partinamnet än övriga partier. Valförrättaren i Amiralen menade också att det borde stått “SD” någonstans på valsedeln eftersom det är budskapet på alla affischer och jag delar den uppfattning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>