Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SVT Blekinge besöker valstugor

Dagens Bild blir från när SVT Blekinge Nyheter besökte alla valstugorna på Stortorget och för SD Karlskrona var det Lotta Antman som svarade och här pågår just förberedelser innan intervjun. Till vänster en “nestor” i SD Karlskrona i form av Kurt Petersson som ofta kommer upp och tar en kopp kaffe i valstugan.

Lotta och bloggförfattaren fick också lite senare besök av en annan “nestor” i SD Karlskrona, Lars-Erik Johansson, men även många andra trevliga besök under dagens förmiddagspass! Det var i och för sig ingen större rusning till valstugorna, men helt klart var det flest som besökte Sverigedemokraterna.

Kommer särskilt att minnas en lite udda man som härmade Olof Palme i stort sett perfekt i korta citat och som stannade en lång stund utanför valstugan med trevliga samtal även om helt andra saker.

SVT Blekinge besöker valstugor

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>