Arkiv

Bokbörsen

Ungsvenskarna på besök

Som framgick i föregående inlägg var Ungsvenskarna, eller Sverigedemokraternas ungdomsförbunds ledning på besök i Karlskrona idag och här kommer tre kommenterade bilder från eftermiddagen! För övrigt kan tilläggas att det kom förbi två patrullerande poliser i Hoglands park och jag vet inte när något sådant sågs senast? Det blev i alla fall en trevlig pratstund med dessa mycket trevliga poliser som tydligen håller särskild koll just nu under den fortsatta valrörelsen!

Ungsvenskarna på besök

Samlingsplatsen var i Hoglands park, men det var inte mycket folk i rörelse just efter klockan 14,00 så det blev några korta filminspelningar i den underbara miljön i parken. Här förbundsordförande Tobias Andersson som gör en kort inspelning till Ungsvenskarnas Facebooksida. Tobias kandiderar också till Sveriges Riksdag på plats 29 och kommer därmed att ha en given plats i den församlingen efter valet.

Ungsvenskarna på besök i Karlskrona

Ytterligare en inspelning som gjordes var när Tobias Andersson intervjuade SD Karlskronas ordförande och gruppledare Christopher Larsson kring otryggheten under kvällar och nätter i Hoglands park. SD Karlskrona har lagt flera motioner kring detta, men det är bara Moderaterna som hållit med om att det är otryggt. Övriga partier menar att Sverigedemokraterna “svartmålar” och i stället för att gå på SD Karlskronas förslag om bättre belysning och ronderande ordningsvakter genomförde man ett eget program genom att såga ned alla vackra gamla bersåer i parken för att det skulle bli bättre sikt.

Ungsvenskarna på besök i Karlskrona

Efter filmningen i parken blev det promenad upp till Stortorget och SD Karlskronas valstuga och det väckte en viss uppmärksamhet när alla som hade tröjor med texten “Stoppa sosseriet #SD2018” promenerade förbi Socialdemokraternas valstuga. Sen hjälpte Ungsvenskarna till med flygbladsutdelning i en dryg timme innan det var dags att åka vidare till Bromölla och Kristianstad. I morgon är det Malmö, Vallåkra och Helsingborg som får besök av Tobias Andersson och hans kamrater.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>