Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Partiledardebatt i kväll!

Ikväll är det dags för den första riktiga partiledardebatten inför valet och den sänds bl a på Expressens och Dagens Industris hemsidor, men även hos en del mindre tidningar. Det är uppsnack från klockan 19.30 och sedan debatt 20.00-22.00 plus efterintervjuer och kommentarer fram till klockan 23.00. Debatten går att följa på denna länk:

Expressen: “Vinna eller försvinna i första partiledardebatten”

Det var redan sedan tidigare planerat att Jimmie Åkesson skulle göra ett kort avbrott i sin Sverigeturné för att åka till Göteborg denna eftermiddag, men nu fick han även tillfälle att i direktsändning på Facebook tillsammans med SD Göteborgs ordförande Jörgen Fogelklou kommentera gårdagens bilbränder i Göteborg med omgivningar. En mycket populär direktsändning som när jag tog denna bild hade nästan 6000 tittare, trots att ingen tid meddelats när sändningen skulle starta. Tyvärr finns den bara att se och dela på Facebook och kan nu ses i efterhand och jag gissar att det kommer att vara några hundratusen visningar ganska snart!

Jimmie Åkesson och Jörgen Fogelklou pratar om bilbränderna i Göteborg

Gårdagens direktsändning från Bureå i Västerbotten följdes inte av lika många, men otroliga 116 000 visningar på mindre än ett dygn. Jimmie kommer att göra liknande korta sändningar varje kväll efter sina ett-två framträdanden i olika städer under turnén och de går att se både direkt och i efterhand via hans Facebooksida!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>