Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona på Karlskrona Skärgårdsfest

I morgon drar Karlskrona Skärgårdsfest igång på allvar och SD Karlskrona kommer att finnas på den vanliga platsen längst ned på Borgmästaregatan där det blir namnbyte till Borgmästarekajen. SD Karlskrona har full bemanning  och finns på plats följande tider:

Torsdag 2 augusti klockan 12.00-18.00
Fredag 3 augusti klockan 09.00-19.00
Lördag 4 augusti klockan 09.00-19.00

Passa på och komma dit och ta del av rykande färska nya broschyrer och prata med dina lokalpolitiker och ta en kopp kaffe med tillbehör! Fredag den 3 augusti från klockan 14.00 kommer även partisekreterare Richard Jomshof att finnas på plats för att svara på frågor. Alla intresserade är välkomna!

Detta inlägg illustreras med en bild från första passet på Karlskrona Skärgårdsfest 2017 med från vänster Christopher Larsson, Robert Andersson, Lars-Eric Persson, Paul Cederholm och Anette Ivekull.

SD Karlskrona på Karlskrona Skärgårdsfest

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>