Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

USB-bordsfläkt som hjälper

Träffade en kompis i Wachtmeister Galleria och det blev som vanligt mycket tal om politik och det kommande valet. Vi kom även in på de pågående bränderna i Sverige och vad som kan vara orsaken till dessa! Sen givetvis även den tryckande värmen och min vän talade om för mig om att alla fläktar tydligen är slutsålda i alla Karlskronas affärer. Det fick mig att minnas att jag haft en liten helt oanvänd USB-drivna fläkt liggande i en låda i köket i säkert minst fem år. Så när jag kom hem tog jag fram den ur förpackningen och den svalkar faktiskt bra!

USB-bordsfläkt som hjälper

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>