Arkiv

Bokbörsen

USB-bordsfläkt som hjälper

Träffade en kompis i Wachtmeister Galleria och det blev som vanligt mycket tal om politik och det kommande valet. Vi kom även in på de pågående bränderna i Sverige och vad som kan vara orsaken till dessa! Sen givetvis även den tryckande värmen och min vän talade om för mig om att alla fläktar tydligen är slutsålda i alla Karlskronas affärer. Det fick mig att minnas att jag haft en liten helt oanvänd USB-drivna fläkt liggande i en låda i köket i säkert minst fem år. Så när jag kom hem tog jag fram den ur förpackningen och den svalkar faktiskt bra!

USB-bordsfläkt som hjälper

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>