Arkiv

Bokbörsen

Från partiledardebatten

Här kommer en “favorit i repris” från partiledardebatten i SVT Agenda när debatten gällde varför fyra av fem dömda utländska våldtäktsmän inte utvisas från Sverige. Statsminister Stefan Löfvén drabbades av något slags totalhaveri och blev fullständigt utskrattad av publiken när han istället börjar prata om anställningsvillkor för kvinnor på arbetsmarknaden. Jag är helt säker på att övriga partiarbetare, LO och gammelmedierna reagerade precis som på den nedersta bilden! Tillsammans med den obegripliga gymnasieamnestin för de vuxna afghanska männen och denna partiledardebatt är det helt klart anledningarna till att Socialdemokraterna inte längre är självklara som största parti efter den 9 september 2018.

Statsminister Stefan Löfvéns totalhaveri i partiledardebatten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>