Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona i Visby

Idag var det dags för hemresa för de tio deltagare från SD Karlskrona som deltog i Almedalsveckan i Visby. Det ska bli intressant att ta del av deras erfarenheter från Gotland på ett kommande medlemsmöte!

SD Karlskrona i Visby

Det brukar klagas på att det är så få kvinnor i Sverigedemokraterna, men SD Karlskrona är ett stort undantag och av de tio som deltog på Gotland var sju kvinnor och även på den kommande valsedeln till Karlskrona kommunfullmäktige är det ganska jämnt fördelat mellan män och kvinnor. Från vänster Bente Eklund, Susanne Cederholm, Camilla Karlman, Mariane Johansson, Ronnie Nilsson, Åsa Larsson, Göran Eklund, Margaretha Jonasson, Christopher Larsson och Lotta Antman.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>