Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Lövmarknaden 2018

SD Karlskrona på Lövmarknaden 2018

Delar av SD Karlskronas förmiddagspass under dagens Lövmarknad på den vanliga platsen vid Amiralitetsparken med Klockstapeln i bakgrunden. Foto taget av ordförande Christopher Larsson med från vänster Lasse Stenborg, Camilla Karlman, Ola Ulvås och Mariane Johansson. Vi hade lite otur med vädret eftersom det kom många regnskurar under förmiddagen, men tur med många och enbart trevliga besökare.

Det märks verkligen att Sverigedemokraterna har en oerhört stark medvind just nu och många besökare kommenterade även gårdagens opinionsmätning från YouGov där Sverigedemokraterna blev i särklass största parti med 28,5 procent. Minns när jag stod här första gången  2013 och då var det inte enbart positiva tongångar som idag. Då kom många fram och viskade “Jag röstar redan på er…”, men numera kommer nästan alla sympatisörer fram och pratar, tar broschyrer, “pins”, godis, en mugg popcorn eller en kopp kaffe.

SD Karlskrona på Lövmarknaden 2018

Uppackningen är klar strax före 09.00 och här kommer SD Karlskronas rullande valstuga “Spjutet” och levererar kaffe till både förmiddagspass och besökare. Vid ratten Göran Eklund och bredvid Ronnie Nilsson. Lite längre bort till höger på bilden fanns även Moderaterna, Vänsterpartiet och Kristdemokraterna plus mittemot (bakom “Spjutet”) även Centerpartiet.

SD Karlskrona på Lövmarknaden 2018

När det var uppehåll mellan regnskurarna var det periodvis tätt med besökare både utanför och inne i SD-tältet. I förgrunden Christopher Larsson som talar med en besökare och bakom honom Birgitta Stenberg, som också anslutit till förmiddagspasset. Klockan 12.35 blev vi avlösta av eftermiddagspasset, samtidigt som det började regna lite mer, men när detta skrivs klockan 15.30 ser det ut att klarna upp rätt rejält!

UPPDATERAT:

SD Karlskrona på Lövmarknaden 2018

Det blev ytterligare ett besök på Lövmarknaden för att ta några bilder även på eftermiddagspasset och här syns från vänster: Margaretha Jonasson, Susanne Cederholm, Kenneth “Pelle” Johnsson, Åsa Larsson och Christopher Larsson. Även Lotta Antman deltog tidigare under dagen när förmiddagspasset lämnade över.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>