Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra föreläsning av Jesper Söder

Idag var det en helt förträfflig föreläsning av Jesper Söder i Karlskrona! SD Karlskrona höll en öppen föreläsning som lockade närmare 70 besökare till Lyckeby Medborgarhus. Jesper Söder har under flera år stridit med den kurdiska YPG-milisen mot Islamiska Staten (IS) i Syrien. En fantastiskt bra föreläsning som följdes av en lång frågestund med många intressanta frågor Jesper svarade på!

Jesper är 27 år gammal funderade i början av 2018 på att bli lokalpolitiker i hemorten Trollhättan och han finns på plats 16 (av 20) på Liberalernas valsedel till kommunfullmäktige. Förra månaden ändrade han sig dock och drog tillbaka sin kandidatur och betraktar sig nu som “politiskt obunden” och tänker i stället ägna sig åt att föreläsa om sina erfarenheter kring kriget i Syrien och hur han ser på framtiden.

Efter att ha hört föreläsningen och frågestunden under tre timmar kan man nog konstatera att hans åsikter till stor del stämmer överens med Sverigedemokraternas, åtminstone i de frågor som togs upp i föreläsningen.

Föreläsning med Jesper Söder

Utanför Lyckeby Medborgarhus fanns SD Karlskronas husbil “Spjutet” parkerad. Varför den kallas för “Spjutet” vet jag faktiskt inte, för maxhastigheten lär ligga då drygt 80 kilometer i timmen. Fast det kanske bara är positivt, eftersom fler då hinner se när den susar förbi. Tanken är ju också att den bara ska användas inom Karlskrona kommun under valrörelsen, så det blir inga särskilt långa turer med “Spjutet”.

Föreläsning med Jesper Söder

Närmare 70 medlemmar, sympatisörer och andra intresserade fanns på plats för att lyssna på Jesper Söder.

Föreläsning med Jesper Söder

Efter en timmes föreläsning bjöd SD Karlskrona på en mycket god midsommarbuffé som uppskattades av alla deltagare!

Föreläsning med Jesper Söder

Efter buffén blev det även kaffe och här ser vi föreläsaren Jesper Söder i mitten diskutera något med ett par av åhörarna.

Föreläsning med Jesper Söder

SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson till höger tackar Jesper Söder för en utmärkt föreläsning!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>