Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Slår Mattias spådom slå in?

Här kommer en underbar intervju med Sverigedemokraternas nuvarande gruppledare Mattias Karlsson från valkvällen när SD tog plats i Sveriges Riksdag 2010. Det är just efter stängningen av vallokalerna och att “vallokalsundersökningen” presenterats. Allt tydde på att Sverigedemokraterna skulle ta plats i riksdagen och Mattias får frågan om vilken målsättning partiet har. Svaret var att “bli största parti” och på motfrågan “När då?” svarade Mattias “2018”.

Ja, det finns onekligen goda chanser att Sverigedemokraterna blir största parti den 9 september 2018!

4 comments to Slår Mattias spådom slå in?

 • Fd K-a-bo

  Var det inte Stalin på yttrade. “Det viktiga är inte att få tillräckligt många röster, det viktiga är att man har hand om rösträkningen…”
  Vi får se hur det går i sept.
  (s) “röstskola” kommer säkerligen att aktiveras?

 • Karlskronabloggen

  Säkert aktiveras “Röstskola” igen så (S) kommer säkert att få extra många röster i kommun- och landstingsvalen. Läste precis för en halvtimme sedan ett protokoll från en kommunal nämnd där en socialdemokrat ställde frågan hur man får fram information till alla “nyanlända” att de har rösträtt (under förutsättning att de varit mantalsskrivna i Sverige i minst tre år).

 • Fd K-a-bo

  Framtiden kan (i värsta fall) beskådas här:
  Valresultat 2014
  http://valnatt.aftonbladet.se/?width=995#/area=12800809

  Herrgården/Malmö s+v = 90%

  • Karlskronabloggen

   Kungsmarken i Karlskrona låg inte så långt från dessa siffror i kommunvalet 2014 med S på 68 procent och V på 11 procent, totalt 79 procent.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>