Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Statsministern utskrattad

Jag hade tänkt skriva om statsminister Stefan Löfvens totala haveri i gårdagens partiledardebatt mot Jimmie Åkesson när de diskuterade  det skenande antalet våldtäkter i Sverige och den självklara orsaken till dessa.

Sen råkade jag läsa en kommentar från “Benny” i bloggen “I otakt“, så nöjer jag mig med att ordagrant återge “Bennys” klockrena kommentar tillsammans med klippet från YouTube.

“En värre genomklappning än den vi såg igår har aldrig tidigare skådats i en politikerdebatt. Att Löfven tog sig vatten över huvudet när han tackade ja till partiledarposten är i skenet av detta haveri numera fullständigt klarlagt (om nu någon tvivlat). Men det som är så förbannat pinsamt är att karln verkar sakna all form av självinsikt när han sluddrar fram sina inövade fraser och goddag yxskaft-haranger. Sossarna är ett parti i totalt sönderfall som numera får förlita sig på vaneröstande pensionärer med noll koll och bidragsberoende invandrare i förortsghettona. Stackars Sverige!”

Här även ett stycke från själva blogginlägget på “I otakt” som säger det mesta:

“Just nu pågår en polisutredning i Uppland. En flicka i 10-årsåldern misstänks ha blivit våldtagen på kyrkogården i Östervåla, ett litet samhälle på den uppländska landsbygden. Polisen söker tre män som man misstänker för inblandning i våldtäkten. Skulle landets statsminister få för sig att kommentera det aktuella fallet skulle det kanske komma att handla om för dåliga öppettider på det lokala biblioteket eller fritidsgården, eller rentav sannolikt vad LAS betyder för tryggheten hos de anställda på äldreboendet i byn.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>