Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Socialdemokraterna 1 maj

Socialdemokraterna startar alltid sitt 1 maj-tåg på Stortorget strax nedanför rådhuset och marscherar sedan genom Karlskronas gator och med avslutning i Hoglands park med tal och förfriskningar.

Socialdemokraterna 1 maj

Socialdemokraterna fick höra vårsånger från rådhustrappan innan de gav sig iväg.

Socialdemokraterna 1 maj

Översikt strax innan klockan 12.00 när det var dags att ge sig iväg.

Socialdemokraterna 1 maj

I täten av tåget gick riksdagsman Magnus Manhammar och handelsminister Ann Linde, som valde att inte bära slöja idag. I bakgrunden lokalpolitikerna Christina Mattisson, Jonas Sandström, Patrik Hansson och Sandra Bizzozero. En rolig detalj för övrigt att Magnus har blå revärer på sin fina vita jacka, medan Sandra har röda revärer! Är det för att skilja på män och kvinnor?

Socialdemokraterna 1 maj

Några exempel på skylttexter i “demonstrationståget”.

Socialdemokraterna 1 maj

Ytterligare några exempel på skyltar och vilka frågor som var viktiga idag. Det var inte många jag kände igen i tåget, men här finns Lars Brissmalm på bild. I övrigt var det nästan bara okända, förutom tidigare kommunalrådet Mats Johansson och sen skymtade jag även marathonlöparen, biodlaren, schackspelaren mm Bengt-Åke Ljungqvist.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>