Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Lyckeby Marknad

Årets vårmarknad i Lyckeby hade onekligen tur med ett underbart vårväder och SD Karlskrona var som vanligt på plats. Här ser vi från vänster Mats Mattiasson, Tommy Cyréus, Kenneth “Pelle” Johnsson och Robert Andersson som tillsammans med Magnus Johansson tog hand om förmiddagspasset. Tyvärr kunde jag för en gångs skull själv inte medverka p g a mina höftproblem, men det blev ändå en snabbtur ut till Lyckeby för att ta några bilder från marknaden.

SD på Lyckeby Marknad

Jag kollade även ifall det var fler lokala partier närvarande men jag hittade bara Socialdemokraterna, som hade flera lokalpolitiker på plats under förmiddagen. Jag känner tyvärr inte till alla namn för personerna på bilden, men de två längst till höger är Camilla Persson och Sven Siwe som jag senast träffade i torsdags när Kyrkorådet i Karlskrona-Aspö pastorat hade utbildningsdag i Augerum.

Socialdemokraterna på Lyckeby Marknad

2 comments to SD på Lyckeby Marknad

  • Iggepop

    KD var också där, men asylbaronen Bert Karlsson lyste med sin frånvaro 🙂

    • Karlskronabloggen

      Det var ju synd att jag missade KD, trodde inte de skulle vara på plats med tanke på deras förskingrade föreningskassa. Däremot letade jag efter Moderaterna som brukar vara med, men jag hittade inte några moderater.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>