Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Utbildning för lokalpolitiker

Igår Annandag Påsk var det utbildning i SD Karlskronas nya medlemslokal för ett drygt trettiotal av de lokalpolitiker som kandiderar på fullmäktigelistan och/eller till olika nämnder. Förmiddagspasset handlade om hur man bemöter tänkta väljare i valstuga, på marknader och i alla andra tänkbara sammanhang och hur man svarar på frågor. Bland annat blev ett pass där fem medlemmar i taget bombarderades av frågor från övriga som då ställde frågor som kan tänkas dyka upp i valrörelsen. Efter en välbehövlig gemensam lunch på en närliggande restaurang bestod eftermiddagspasset av hur man bemöter media och svarar på frågor och framförallt om VEM som ska svara på sådana frågor. Nedan kommer tre okommenterade bilder från dagen.

Utbildning för lokalpolitiker

Utbildning för lokalpolitiker

Utbildning för lokalpolitiker

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>