Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Chockerande siffror”

Svenska gammelmedier och sjuklöverpolitiker försöker inbilla svenska folket att det inte längre pågår någon massinvandring från främst Mellan Östern och Afrika utan påstår att “Sverige har lagt sig på EU:s miniminivå”. För den som är intresserad är det enkelt att konstatera att så inte är fallet, det är bara att jämföra siffrorna i de nordiska länderna för 2017 när det gäller antalet beviljade asylärenden. För att Sverige ska komma ned på samma nivå som de nordiska grannländerna behöver Sverigedemokraternas förslag om att bara ta emot kvotflyktingar anvisade från FN genomföras.

 “Aldrig har skillnaden jämfört med våra grannländer varit så stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör. Det är en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den påföljande anhöriginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppehållstillstånd. Förutom asylsökande som har fått stanna inkluderar detta även anhöriga av alla kategorier, arbetskraft utanför EU/EES, och gäststudenter.”

“Det är bara att konstatera: vi har idag två politiska block som inte ser till landets och folkets bästa. Lögnerna frodas och vansinnesfärden mot välfärdsstatens upplösning fortsätter. Inga allianser där Sverigedemokraterna får inflytande är i sikte. Inte heller någon självkritik från det politiska och mediala etablissemanget. Det är ett stort bedrägeri mot väljarna, eftersom det inte finns folkligt stöd för den förda politiken.”

Läs hela artikeln av Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin på länken nedan:

Migrationsstatistiken 2017: Chockerande siffror

Beviljade asylärenden i Norden 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>