Arkiv

Bokbörsen

Aftonbladet ger inte upp

Aftonbladet blockerar numera många av sina artiklar för alla som har annonsblockerare installerade. Dock kan man klicka på “Nu har jag avaktiverat min Adblocker” och sedan läsa några sekunder samt upprepa detta hur många gånger som helst tills man läst artikeln. Alternativt är det enkelt att kopiera hela texten och sedan klistra in i “Anteckningar” eller “Microsoft Word” om man vill läsa hela artikeln. Intressant också att medarbetarna blir fler och fler på bilden, precis som om det skulle göra att förtroendet för Aftonbladet skulle öka? Sen finns detaljerad instruktion hur man avaktiverar sin “adblocker” för Adblock Plus, Adblock, uBlock origin och Adguard. Aftonbladet tror visst att besökarna inte är medvetna om att de har annonsblockerare installerade?

Aftonbladet ger inte upp

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>