Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trevligt julbord på Korrö

Igår kväll hade Sverigedemokraterna gemensamt julbord för SD Karlskrona och SD RonnebyKorrö, strax norr om Smålandsgränsen. Det var ett speciellt julbord för alla som är godkända som kandidater till nästa års olika val till riksdag, kommun och landsting. Ett sjuttiotal kandidater från Karlskrona och Ronneby var på plats och maten var verkligen helt fantastisk! Det var nog det bästa julbord jag ätit och variationerna på t ex sill, lax och olika former av viltkött var enorm, så det var t o m svårt att orka prova allt man ville.

Sen var det trevlig stämning i glada vänners lag och vi fick även höra två korta och mycket bra tal av gruppledarna Christopher Larsson från Karlskrona och Nicolas Westrup från Ronneby.

På plats var även partisekreterare Richard Jomshof från Sturkö som hade ombetts att säga några ord, vilket ledde till fantastiskt bra tal på cirka femton minuter som fick rungande applåder! Richard berättade bl a om att när partiet första gången ställde upp i kommunalvalen fanns det tre kandidater i Karlskrona och en kandidat i Ronneby. Det har onekligen skett en viss utveckling i Sverigedemokraterna sedan dess!

Det hade naturligtvis varit enklare att ha julbordet i Ronneby eller Karlskrona, men kvalitén på maten gjorde det helt klart värt att åka närmare sju mil i varje riktning inklämd i baksätet på en bil. En annan fördel blir ju då också att man lär känna några partikamrater lite mer ingående under sammanlagt två timmars bilresor.

Trevligt julbord på Korrö

Trevligt julbord på Korrö

Kenneth “Pelle” Johnsson från SD Karlskrona provar glöggen och inspekterar avdelningen som innehöll det mycket digra utbudet av olika sorters lax, kött och viltkött under övervakning av två av de anställda på Korrö.

Trevligt julbord på Korrö

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>