Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

42 lucior från Karlskrona

Med tanke på att det är den 13 december idag kommer här en repris från två år tillbaka med en bild på samtliga 40 officiella lucior i Karlskrona under åren 1941 t o m 1980. 40 olika lucior i Karlskrona

Här kommer även två senare vykort med både Lucia och tärnor, till vänster 1981 och till höger 1983. Enligt text på vykorten hette luciorna Ann-Sofi Svensson 1981 och AnnaCarin Gustavsson 1983. Känner igen flera av tärnorna, men minns tyvärr inga namn!

Här kommer två senare vykort med både Lucia och tärnor, till vänster 1981 och till höger 1983. Enligt noteringar hette luciorna Ann-Sofi Svensson 1981 och AnnaCarin Gustavsson 1983. Känner igen flera av tärnorna, men minns tyvärr inga namn!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>