Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

På tal om tiggeriet…

Här kommer humor om “tiggeri” från Kanadas populära “Just for Laughs“. Det är inte samma “tiggeri” som vi ser på Karlskronas gator idag där otaliga s k “EU-migranter” dagligen säger “Hejhej” och tigger pengar.

Tragiskt att se hur många “kaulskroniter” som skänker pengar och känner sig “goda“, detta leder bara till att problemet aldrig kommer att försvinna förrän det blir ett förbud mot denna form av organiserat tiggeri.

Efter denna utsvävning om Karlskrona – tillbaka till “Just for Laughs” och ett av deras teman “Instant Accomplice” som innebär att de pratar med en man och en kvinna separat och övertalar kvinnan att vara med för att lura mannen. (Inom parentes skrivet har jag faktiskt aldrig sett ett sådant inslag där det är mannen som får lura kvinnan). Här kommer ett kort klipp just när det gäller tiggeri och följande utspelar sig:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>