Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Häng med i valrörelsen”

I går hade SD Karlskrona valupptakt inför valåret 2018 och ett 40-tal medlemmar var på plats för att ta del i ett “open space”-möte där man gruppvis diskuterade olika frågor inför 2018. Ett helt nytt och mycket intressant upplägg där många idéer framfördes! Förhoppningsvis faller många synpunkter ordförande Christopher Larsson och övriga styrelsen i smaken, när de går igenom det som skrevs i protokollen från varje grupp. En del passade även på att delta i olika grupper, vilket var fullt tillåtet. Under pausen blev det även tillfälle för de flesta att inmundiga årets första julmat i form av ett mycket välsmakande mindre julbord!

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

"Häng med i valrörelsen" med SD Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>