Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags för Danmark ikväll?

Igår blev Sverige klart för Fotbolls-VM 2018 efter en stabil insats mot ItalienSan Siro och ikväll är det dags för Danmark att kanske göra sällskap med Island och Sverige till VM i Ryssland nästa år?

För egen del hade jag nästan hoppats på att Sverige och Danmark skulle lottats mot varandra i play-off, för att det skulle bli två nordiska länder i slutspelet, men nu finns alltså chansen till tre nordiska länder, så ikväll håller vi tummarna för Danmark mot Irland! Danmark har dock inte lika bra utgångsläge i Dublin som Sverige hade mot Italien, men 1-1 räcker för att Danmark ska gå till VM!

Fantastiskt bra match defensivt av Sverige igår och glädjen var enorm efter slutsignalen! För min del fick jag en konstig känsla i första matchen när Sverige ledde med 1-0 och Italien hade ett klockrent skott i stolpen! “Nu går Sverige vidare till VM” var tanken som direkt kom i huvudet den gången i fredags och kul att det stämde!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>