Arkiv

Bokbörsen

Dags för Danmark ikväll?

Igår blev Sverige klart för Fotbolls-VM 2018 efter en stabil insats mot ItalienSan Siro och ikväll är det dags för Danmark att kanske göra sällskap med Island och Sverige till VM i Ryssland nästa år?

För egen del hade jag nästan hoppats på att Sverige och Danmark skulle lottats mot varandra i play-off, för att det skulle bli två nordiska länder i slutspelet, men nu finns alltså chansen till tre nordiska länder, så ikväll håller vi tummarna för Danmark mot Irland! Danmark har dock inte lika bra utgångsläge i Dublin som Sverige hade mot Italien, men 1-1 räcker för att Danmark ska gå till VM!

Fantastiskt bra match defensivt av Sverige igår och glädjen var enorm efter slutsignalen! För min del fick jag en konstig känsla i första matchen när Sverige ledde med 1-0 och Italien hade ett klockrent skott i stolpen! “Nu går Sverige vidare till VM” var tanken som direkt kom i huvudet den gången i fredags och kul att det stämde!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>