Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trams av Magnus Manhammar

Trams av Magnus Manhammar

Magnus Manhammar

Riksdagsmannen och ordföranden för Socialdemokraterna i Karlskrona, Magnus Manhammar, polisanmäler nu SD Karlskronas ordförande och gruppledare Christopher Larsson för hans, i mitt tycke, utmärkta inlägg förra veckan som handlade om att den nybyggda minareten skulle börja med böneutrop. Magnus Manhammar kallar inlägget “hets mot folkgrupp” vilket är rent trams. Orsaken är att Christopher för fram kritik mot ideologin islam och det får man absolut inte göra enligt de “politiskt korrekta” politikerna och gammelmedierna i Sverige. Löjligt att belasta polisen med okynnesanmälningar som denna och förhoppningsvis förpassas anmälningen direkt ner i “runda arkivet”. Polisen har betydligt viktigare uppgifter att lägga sina resurser på.

Detta trams ökar ju bara intresset för motståndet mot minareten och i dagsläget har SD Karlskronas inlägg på Facebook haft omkring 80 000 visningar och är det i särklass mest lästa inlägget någonsin på hemsidan. Jag gissar att det nu drar i väg upp mot 100 000 visningar? Sen kan man läsa kommentarerna att de flest håller med om motståndet mot böneutropen, vilket också framgår av 24Blekinges inlägg på Facebook, där det är betydligt fler som håller med Christopher än Magnus.

SD Karlskrona, Christopher Larssons inlägg på Facebook: “En sorgens dag…”

24 Blekinge på Facebook: “Riksdagsman polisanmäler SD-ordförande efter minaretinlägg”

1 comment to Trams av Magnus Manhammar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>