Arkiv

Bokbörsen

“Ingen demokrati i EU”

På tal om Peter “Nalle” Lundgren så åkte han morgonen efter SD Karlskronas medlemsmöte tillbaka till Bryssel och EU-parlamentet. Idag framträdde han med ett absolut klockrent inlägg kring demokratin i parlamentet, något han också tog upp vid medlemsmötet i Karlskrona i söndags. Han berättade där bl a om att “Nej“-knappen ibland kopplas bort vid omröstningar, så för de som inte gillar t ex ett utnämnande av en person i parlamentet bara kan välja att rösta “Ja” eller “Avstå“. Dagens inlägg gällde en enkät som tog upp hur populärt EU blivit på senare tid, men “enkäten” hade tydligen bara gjorts bland de EU-positiva grupperna i parlamentet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>