Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fint besök från Bryssel!

Fint besök från Bryssel!

Peter “Nalle” Lundgren (till höger 😉 ) kommer till Karlskrona på söndag! Jag tror det blir en mycket välbesökt föreläsning!

På söndag gästas Karlskrona av Peter “Nalle” Lundgren som är en av Sverigedemokraternas två representanter i EU-parlamentet i Bryssel. (Den andra på bilden är Kristina Winberg som besökt Karlskrona ett flertal tillfällen tidigare, både för valmöten och föreläsning). Däremot blir det premiär för “Nalle” och det ska bli mycket intressant att lyssna på honom på söndag eftermiddag! Övrig text tar jag rakt av från SD Karlskronas hemsida och mötet är öppet även för icke medlemmar, men anmälan måste göras enligt nedan!

“Hej, på söndag den 22 oktober kl 13:00 kommer Sverigedemokraternas starke man i Bryssel Peter “Nalle” Lundgren, “hjälten från Bryssel” till Karlskrona för att föreläsa för oss om Europapolitik, våra samarbeten med de andra partierna i parlamentet och våra Svenska kollegor samt deras arbete. Nalle kommer prata om hur dårhuset i Bryssel kämpar med att förskjuta makten från Sverige ner till Europa.Han kommer självklart också att prata om sin hjärtefråga transportbranschen och hur det funkar i praktiken där de svenska företagen trängs undan.

Det kanske intressantaste föredraget du kommer gå på under hösten. Det finns självklart möjlighet att ställa frågor. 

Det serveras precis som vi brukar enklare förtäring därför måste ni anmäla er så snabbt ni kan till karlskrona@sd.se där ni även kan skicka frågor. Saknar ni mejl går det bra att ringa 0455-305095

OBS! platsen för mötet får ni vid anmälan”

2 comments to Fint besök från Bryssel!

 • Per

  Kristina Winberg vägrade Israel att ta emot eftersom de ansåg att hon tillhörde ett nynazistiskt parti.

  • Karlskronabloggen

   Nja, det var ju en “sanning” med modifikation! Israel vägrade inte att släppa in Kristina Winberg i landet, däremot var det en enskild minister som inte lät henne vara med på ett möte.

   Värre då för utrikesminister Margot Wallström (S) som överhuvudtaget inte släpps in i Israel p g a hennes stöd till “palestinska” terrororganisationer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>