Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Meningslös partiledardebatt

Gårdagens partiledardebatt var ovanligt blek p g a att SVT valt att plocka bort de viktigaste ämnena “flyktingar” och “integration“. Det blev därför en ganska meningslös debatt utan att elefanten i rummet diskuterades. Visserligen lyckades Jimmie Åkesson (SD) flika in ämnena i några andra debatter, men någon direkt diskussion blev det inte.

De andra partierna verkade mest vara intresserade av att klistra epitet på Sverigedemokraterna under debatten och Vänsterpartiet försökte t o m blanda in publiken i ett meningsutbyte, vilket garanterat aldrig tidigare förekommit i en partiledardebatt. Där borde helt klart programledarna ingripit och framhållit det olämpliga och att det var helt emot reglerna.

Annars var väl allt precis som vanligt och Jimmie Åkesson blev solklar segrare i den lilla debatt som förekom.

Meningslös partiledardebatt

I flödena på sociala medier verkar nedanstående klipp med Aftonbladets Lena Mellin vara det som sprids mest från debatten och om det var det mest intressanta som hände är upp till var och en att bedöma.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>