Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Möte om Landstingspolitik

Medlemsmötena i SD Karlskrona avlöser varandra under oktober! I söndags var riksdagsman Sven-Olof Sällström på besök och idag var det dags för SD Blekinges ordförande Björn Tenland Nurhadi att informera hugade kandidater till Landstinget Blekinge inför nästa års val. Ett drygt 30-tal kandidater hade hörsammat kallelsen och fick sig till livs en mycket bra föreläsning med många frågor från medlemmarna under resans gång.

SD Karlskrona håller möte om Landstingspolitik

Det är dock ännu inte färdigt med medlemsmöten i oktober för söndagen den 22 kommer Peter “Nalle” Lundgren för att prata om sitt arbete i Europaparlamentet. För egen del hoppas jag att han också kommer att prata om sitt deltagande tillsammans med Nigel Farage i UKIP:s framgångsrika kampanj som ledde till “Brexit” och att Storbritannien lämnade EU.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>