Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dåligt med uppdateringar

Senaste tio dagarna har det varit lite dåligt med uppdateringar i Karlskronabloggen, men förhoppningsvis blir det bättre närmaste tiden! En av många orsaker har varit ett ökat engagemang i lokalpolitiken och bilden visar några av 33 godkända kandidater (av 36) för SD Karlskrona som tog del av en andra lite mer avancerad utbildning i “Den politiska verktygslådan” av riksombudsman Anders Olin tidigare i veckan.

SD Karlskrona har omgrupperat i de olika nämnderna i Karlskrona kommun och det som lokalbladet BLT kallade “nio avhopp från SD” innebar i verkligheten fem helt nya fritidspolitiker som under september och oktober tar plats i olika nämnder. Ett genialt drag av SD Karlskrona och ordförande Christopher Larsson, som därmed ger fem nya förmågor chansen att pröva sina vingar under ett år innan det viktiga valet 2018.

Den politiska verktygslådan 2

Några av deltagarna i “Den politiska verktygslådan 2” (Foto lånat från Göran Eklund). Mats Mattiasson som är nummer två från höger har nog noterat att Göran tar ett foto och ser inte helt ut som normalt på bilden! 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>