Arkiv

Bokbörsen

“Politisk verktygslåda”

Igår kväll höll Sverigedemokraternas riksombudsman Anders Olin första delen av utbildningen “Vår politiska verktygslåda” inför 24 SD-kandidater i Karlskrona. I dagsläget finns det 36 godkända kandidater i Karlskrona kommun inför valåret 2018, men målsättningen är att ha 60 godkända kandidater den 31 december 2017.

Bild lånad från Anders Olin, som brukar köra med “vågen” efter kaffepausen i sina utbildningar! Han utvärderar sedan engagemanget efter ljudnivån och SD Karlskrona fick betyget “Kvällens våg fick taket att lyfta.”

"Politisk verktygslåda" i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>