Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Politisk verktygslåda”

Igår kväll höll Sverigedemokraternas riksombudsman Anders Olin första delen av utbildningen “Vår politiska verktygslåda” inför 24 SD-kandidater i Karlskrona. I dagsläget finns det 36 godkända kandidater i Karlskrona kommun inför valåret 2018, men målsättningen är att ha 60 godkända kandidater den 31 december 2017.

Bild lånad från Anders Olin, som brukar köra med “vågen” efter kaffepausen i sina utbildningar! Han utvärderar sedan engagemanget efter ljudnivån och SD Karlskrona fick betyget “Kvällens våg fick taket att lyfta.”

"Politisk verktygslåda" i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>