Arkiv

Bokbörsen

Som Kafkas “Förvandlingen”

Karikatyrtecknaren Kalle Strokirk kommer ofta med träffande och ibland helt klockrena satirteckningar om tillståndet i “Sverige“! Här kommer en sådan relaterad till “ensamkommandebluffen“. När dessa “barn” passerar gränsen till Sverige sker plötsligt detta mirakel i alla ögon hos politiker från Sjuklövern (fast några enstaka nu tydligen börjat anlita Specsavers för sina glasögon), med det gäller fortfarande i princip alla skribenter i gammelmedierna!. Det är helt otroligt och obegripligt hur detta åldersbedrägeri har fått fortsätta år efter år!

Som Franz Kafkas "Förvandlingen"

Jag kan ju ta ett exempel från tidigare år när SVT meddelade att polisen hade problem med att 1 400 “flyktingbarn” var spårlöst försvunna i Sverige. Då publicerade “oberoende” SVT till en början denna bild som illustration till sitt inslag!

1 400 "ensamkommande flyktingbarn" är försvunna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>