Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

TVÅ till salu på Brändaholm

Det är sällan någon av de pittoreska små kolonistugorna på Brändaholm är till salu, men just nu är faktiskt TVÅ stugor till salu! Tidigare var det vanligt att dessa stugor gick vidare i släkten, men jag tänka mig att med de “astronomiska” summor som betalts när de senaste objekten sålts kan det nog vara svårt för den släkting som vill ta över att lösa ut övriga arvtagare. Nu vet jag givetvis inte om det är så i något av dessa båda fall, men det ska i vilket fall som helst bli spännande att följa eventuell budgivning, för utropspriserna är rätt högt satta. Här får man också tänka på att man inte äger marken där huset står, utan det är ett arrende som kostar nästan 10 000 kronor per år. Kolonistugorna som är till salu just, med direktlänk till respektive fastighetsmäklare kommer nedan:

Brändaholmsvägen 43, 26 kvadratmeter, utropspris 1 450 000 kronorVisningar den 16 och 20 augusti.

Tomt 44 på Mångatan, 27 kvadratmeter, utropspris 1 295 000 kronor. Visning den 24 augusti.

Länkarna ovanför kommer att försvinna när stugorna sålts, men jag återkommer med nytt inlägg efter försäljningarna där slutpriset redovisas. I avvaktan på det kan ni ju ta en titt på sajten brandaholm.se nedanför där alla 45 stugor plus gemensamma byggnader finns med på bild!

Välkommen till Brändaholm med 45 kolonistugor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>